Kizomba lessen Utrecht

✔ Geen vaste danspartner nodig

✔ Focus op basis en styling

NIEUW BOOTCAMP

✔ Zondag 3 september

✔ Tijd: 14:00 – 17:30

✔ 3,5 uur dansles voor €30,-

✔ Gratis Proefles op 26 augustus (21:00)

Bootcamp Kizomba

Altijd al eens kizomba willen leren, maar ontbreekt het je aan tijd? Wij hebben de oplossing! Leer nu supersnel kizomba dansen in onze nieuwe bootcamp op zondag 3 september. In 3,5 uur leren we je alle basisstappen en combinaties van deze zwoele dans. Met onze topdocent Abrahan “El Moreno” Torres heb je in één zondag middag zoveel geleerd dat je direct uit de voeten kan op de vele Latinfeesten. Wacht dus niet langer en schrijf je nu in!

Kizomba

De nieuwe populaire dansstijl Kizomba is ook in Utrecht te leren. Kizomba is de Angolese vorm van de Tango. Kizomba kenmerkt zich als sensuele dans waarbij veel contact is tussen de danspartners. Daar waar dansen als salsa en bachata voornamelijk vanuit de armen geleid wordt, neemt de kizomba danser zijn partner mee over de dansvloer door veel vanuit de torso te leiden. Met voetbewegingen worden de dames te in spectaculaire dips gebracht. Twee keer per maand wordt voor de Utrechtse dansers een salsafeest georganiseerd met een aparte zaal die geheel in het teken van de Kizomba staat.

Kosten en lestijden

De kosten van Kizomba lessen zijn als volgt:

€70,- voor 7 lessen van 60 minuten

De lessen worden gegeven  in Utrecht

Inschrijven kan via ons inschrijfformulier of neem bij vragen contact op via info@unionsalsadancecompany.nl

 

Union Salsa Dance Company biedt professionele Kizomba lessen voor iedereen. Hier leer je de basis en hebben we  focus op houding en styling. Op deze manier leer je goed dansen onder leiding van professionele docenten. Wanneer de basis van de Kizomba is gelegd, voegen we steeds meer techniek toe en leer je nieuwe figuren. Wat je hebt geleerd kun je gelijk toepassen op één van onze salsafeesten in Utrecht, waar ook Kizomba wordt gedanst. Voor de Kizomba lessen hoef je niet zelf voor een danspartner te zorgen. Je kunt je dus alleen opgeven. Uiteraard kan je ook als koppel aangemeld worden.