Kizomba lessen Utrecht

✔ Geen vaste danspartner nodig

✔ Focus op basis en styling

Kizomba

Kizomba is de Angolese vorm van de tango. De dans kenmerkt zich door sensuele bewegingen en een close danspositie. Daar waar dansen als salsa en bachata voornamelijk vanuit de armen geleid wordt, neemt de kizombadanser zijn partner mee over de dansvloer door veel vanuit de torso te leiden. Met spectaculaire voetbewegingen worden de dames te in dips gebracht. De afgelopen jaren is de dans erg populair geworden.

Twee keer per maand wordt voor de Utrechtse dansers bij Union een social georganiseerd met een aparte zaal die geheel in het teken van kizomba staat.

Kosten en lestijden

De kosten van Kizomba lessen zijn als volgt:

€ 70,- voor 7 lessen van 60 minuten

De lessen worden gegeven op Biltstraat 37 in Utrecht

Inschrijven kan via ons inschrijfformulier of neem bij vragen contact op via info@unionsalsadancecompany.nl

 

Union Salsa Dance Company biedt professionele Kizomba lessen voor iedereen. Hier leer je de basis en hebben we  focus op houding en styling. Op deze manier leer je goed dansen onder leiding van professionele docenten. Wanneer de basis van de Kizomba is gelegd, voegen we steeds meer techniek toe en leer je nieuwe figuren. Wat je hebt geleerd kun je gelijk toepassen op één van onze salsafeesten in Utrecht, waar ook Kizomba wordt gedanst. Voor de Kizomba lessen hoef je niet zelf voor een danspartner te zorgen. Je kunt je dus alleen opgeven. Uiteraard kan je ook als koppel aangemeld worden.