18 Mei: Urban Bachata Bootcamp

Het is tijd om de nieuwste trend in Bachata te leren! Zaterdag 18 mei openen wij weer onze deuren voor een nieuwe Bootcamp: Urban Bachata! Na een overvolle workshop tijdens onze Saturday Salsa Night organiseren wij op veler verzoek een 3,5 uur durende bootcamp Urban Bachata om alle kneepjes van de dans onder de knie te krijgen.

Urban Bachata de nieuwste vorm van Bachata. Het kenmerkt zich door stoere bewegingen zoals popping & locking, gecombineerd met een vleugje sensual en invloeden uit de R&B en hiphop-scene. Tijdens de Bootcamp kun je in korte tijd Urban Bachata onder de knie krijgen. Hoe gaaf is dat? In 3,5 uur word je helemaal klaargestoomd om de dansvloer op te gaan.
 

Onze top Bachata docent Dani is al jaren een bekende in de Nederlandse Bachata scene. Hij reisde het hele land af voor talloze  Bachata-shows. Ondertussen specialiseerde hij zich in de Urban stijl. Afgelopen jaar werd hij tot beste danser gekroond tijdens het Bachata-kampioenschap in Amsterdam. Nu staat hij helemaal voor jou klaar om je met zijn natuurlijke charme een onvergetelijke middag te bezorgen.

De afgelopen workshop Urban Bachata was helemaal vol. Wil jij zeker zijn van een plekje? Wacht dan niet langer met inschrijven want VOL = VOL! Klik hier om je in te schrijven.

✔ Zaterdag 18 mei (Wachtlijst voor Dames)

✔ Tijd: 13.00-16.30 uur

✔ Kosten: €35,- p.p.

✔ 3,5 uur plezier

 

Inschrijven voor Bootcamp >

Voor meer informatie mag je altijd contact met ons opnemen door te mailen naar info@unionsalsadancecompany.nl of bellen naar +31 6 37 30 30 65. Of wandel gerust een keer binnen!

Union Salsa Dance Company
Biltstraat 37, Utrecht